Politiebond ACP

Afscheid Aukje Smet als Algemeen Secretaris ACP

De ACP heeft op donderdag 28 april officieel afscheid genomen van Aukje Smet als Algemeen Secretaris van de werkorganisatie.

De ACP heeft op donderdag 28 april officieel afscheid genomen van Aukje Smet als Algemeen Secretaris van de werkorganisatie.

De ACP heeft op donderdag 28 april officieel afscheid genomen van Aukje Smet als Algemeen Secretaris van de werkorganisatie. Aukje is ruim tien jaar werkzaam geweest bij de ACP.

Aukje begon haar carrière bij de ACP in 2002. Haar studie Cultuur, Organisatie en Management aan de Universiteit van Amsterdam sloot zij af met een afstudeeropdracht in Zuid-Afrika. In deze verre uithoek van de wereld deed zij een onderzoek naar het verband tussen taal, macht en participatie bij het politiekorps van dit land.

Nieuwe uitdaging

Binnen de ACP hield Aukje zich bezig met verschillende beleidsterreinen, zoals arbeidsomstandigheden, medezeggenschap en scholing/vorming van (kader)leden. Aukje heeft bovendien intensief samengewerkt met de Senioren ACP en stond aan de wieg van het huidige ACP Plus. Na een sabbatical in 2008, waarin zij een rondreis maakte door Australië en Nieuw Zeeland, begon Aukje aan de functie van Algemeen Secretaris bij de ACP. Nu, drie jaar later, heeft zij besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de ACP. Vanaf volgende maand begint ze als docent aan de Hogeschool van Utrecht.

Waardering

De ACP wil Aukje ook vanaf deze plek bedanken en haar waardering uitspreken voor haar inzet en enthousiasme al die jaren. Uiteraard wenst de ACP haar veel succes en geluk toe in de toekomst.
---

29/04/11 12:21

---