Vaste getallen brengen geluk voor Sassenheimer

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 4 mei 2011 - De winnaar van Lucky Day uit Sassenheim kon zijn geluk niet op. Maar liefst 30.000 euro wint de man met zijn geluksgetallen 1-3-19-29-35-37-39-48. Hij zette 1,50 euro in op een lot met acht getallen. De winnaar had alle acht getallen goed, wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 20.000 x zijn inleg wint.

"Het eerste wat door me heen ging toen ik de uitslag van de trekking op televisie zag, was dat het niet waar was. Ik speel iedere dag mee met mijn vaste geluksgetallen en ik blijf gewoon meespelen. Het liefst zit ik hier volgende week weer. Ik heb nog geen idee wat ik met het geld ga doen. Ik wil het eerst even laten bezinken," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende lot is verkocht bij Primera van der Lans aan de Hoofdstraat 208 in Sassenheim. Hier wordt donderdag 19 mei om 13.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis ijs en worden er gratis Lucky Day-loten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Lucky Day
Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter