Politie Gelderland-Zuid

Mishandeling loopt uit de hand

Nijmegen, 04-05-2011 o Dinsdagavond zijn een 38-jarige vrouw met haar twee zoons van 14 en 18 jaar aangehouden in de wijk Neerbosch-Oost. De vrouw en haar zoon van 18 worden verdacht van ambtsbelemmering en de 14-jarige voor eenvoudige mishandeling.

Die middag had er een ruzie plaatsgevonden in een speeltuintje tussen twee kinderen, het 9-jarige dochtertje van de aangehouden vrouw en een 6-jarig jongetje uit de buurt. s Avonds kwam de familie van het meisje verhaal halen bij het andere gezin. De situatie liep daar uit de hand en de politie werd gewaarschuwd.

Omdat de buurt nogal uit liep werden meerdere eenheden naar de locatie gestuurd. Uiteindelijk zijn de drie meegenomen naar het bureau. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en onderzoekt ook wat er precies in het speeltuintje is gebeurd. Tijdens het overbrengen van de 14-jarige jongen ontstond onderweg naar het bureau nog een aanrijding met een andere auto die vóór de politieauto over de O.C. Huismanstraat reed en plotseling remde en op de weg keerde. De politiemensen en de verdachte kwamen met de schrik vrij. (14)

Laatst gewijzigd 04-05-2011 13:27 | © Regio Gelderland-Zuid |