Politiebond ACP


Vernieuwd Acp.nl positief ontvangen

De ACP introduceerde begin 2011 een totaal nieuw ontworpen Acp.nl. Niet alleen wijzen statistieken uit dat het aantal bezoekers van de vernieuwde site toeneemt. Uit onderzoek blijkt nu ook dat de veranderingen positief worden ontvangen door de bezoekers van de site.

Over het algemeen kun je stellen dat de nieuwe vormgeving van de ACP website door de deelnemers aan het onderzoek goed wordt gewaardeerd. Ook zien zij terug dat de belangenbehartiging een meer prominente plaats op de site heeft gekregen. Als het gaat om de inhoud van de artikelen scoort Acp.nl een ruime voldoende. Maar liefst 90 procent van de deelnemers aan het onderzoek geeft aan de betrouwbaarheid van de informatie op acp.nl (heel) goed te waarderen. Ook de komende periode blijft de ACP werken aan een website die jou als bezoeker van de informatie voorziet waar je naar op zoek bent.

Taart

Onder de deelnemers aan het onderzoek is een taart verloot. Deze heerlijke slagroomtaart gaat op maandag 9 mei naar een team van politiecollega's in Zutphen.

---

04/05/11 13:25

---