Moederdag 2011: Isa Hoes leukste bekende single moeder van Nederland

Persbericht van Lexa.nl

Amsterdam, 4 mei 2011. Actrice Isa Hoes is de leukste single moeder van Nederland 2011. Ruim een derde van de ondervraagde singles kozen voor haar en daarmee liet zij onder andere bekende moeders als Bridget Maasland en Anouk achter zich. Dit blijkt uit het jaarlijkse Moederdagonderzoek in opdracht van Lexa.nl onder ruim 500 singles uit het singlespanel.nl.

Isa Hoes, Bridget Maasland en Anouk leukste single moeders van Nederland

Opvallend resultaat uit dit onderzoek is dat maar liefst de helft van alle singles vrouwen voor Isa Hoes hebben gekozen tegen nog geen 20 procent van de single mannen. Als het aan de mannen ligt, dan zou Bridget Maasland er met deze titel vandoor zijn gegaan. In deze lijst worden ook Sonja Bakker en Vivian Reijs genoemd, maar zij komen met respectievelijk 4,5% en 3,7% niet in deze top 5 voor. Helemaal onderaan eindigt Conny Breukhoven; zij krijgt nog geen 3 procent van de stemmen.

De top 5 leukste single moeders:
1. Isa Hoes 34%
2. Bridget Maasland 26%
3. Anouk 19%
4. Babette van Veen 18%
5. Fajah Lourens 7%

Singles zonder kinderen staan vaker open voor een date met een single parent dan singles met kinderen

Uit dit onderzoek blijkt tenslotte dat singles zonder kinderen het geen probleem vinden om te daten met een single die al kinderen heeft. Opvallend genoeg staan singles met kinderen hier minder voor open. Zo geeft een ruime meerderheid van de singles zonder kinderen aan wel iets te zien in een date met een single die al wel kinderen heeft. Van de singles die al wel kinderen hebben, geeft 40 procent aan wel open te staan voor een date met een single die al kinderen heeft.

Einde persbericht.

Over het singlespanel:
Meetic Nederland, moederbedrijf van datingsite Lexa.nl en matchmaking site match.com, heeft het initiatief genomen tot het starten van een onafhankelijk singles panel. Het panel is ontwikkeld in samenwerking met onderzoeksbureau De Vos & Jansen en wordt onder andere ingezet voor korte onderzoeken over actuele onderwerpen. Meer informatie vindt u op www.singlespanel.nl. Het online onderzoek is gehouden van 27 april t/m 1 mei 2011 onder 509 singles.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.singlespanel.nl
Bijlage:
* persbericht moederdagpdf




Razende Robot Reporter