Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Brummen - Politie zoekt betrokkene van aanrijding          |

De politie wil graag contact met een meisje dat op woensdag 13 april op haar fiets op de Baankstraat in Brummen een aanrijding had met een voetgangster. De vrouw kwam ten val en liep hierbij letsel op.


Een 56-jarige vrouw was op woensdagmiddag rond 15.45 uur haar hond aan het uitlaten op de Baankstraat in Brummen. Op een gegeven moment stond zij met haar rug richting De Hoven gekeerd. Plotseling werd zij van achteren aangereden door een meisje op een fiets die haar kennelijk over het hoofd zag doordat ze met haar mobieltje aan het bellen was. Door de val liep de vrouw onder andere zwaar gekneusde knieën op. Zij is hiervoor ook in het ziekenhuis behandeld. Het meisje heeft na de aanrijding haar excuses wel aangeboden, maar is zonder gegevens uit te wisselen, weggefietst. Het gaat om een meisje van ongever 15 jaar oud op een soort moderne oma-fiets. Ze was enigszins gezet en had en bol gezicht. De politie is op zoek naar het meisje. Zij vraagt haar contact op te nemen via 0900-8844.


2011049433

|     |Eerbeek - Illegale palingfuiken aangetroffen              |

Twee opsporingsambtenaren (BOA's) hebben dinsdagmiddag 3 mei in het Apeldoorns Kanaal in Eerbeek een aantal palingfuiken aangetroffen. De fuiken zijn verwijderd en in beslaggenomen. De politie zoekt getuigen.


De illegale fuiken werden aangetroffen tussen de Zilvenbrug en de Coldenhovensebrug. Ze stonden duidelijk zichtbaar aan de zijde van het fietspad in het water. In één fuik zat een paling, die weer is teruggezet. De politie heeft geen idee wie de fuiken geplaatst heeft en is daarom op zoek naar de eigenaar, als ook getuigen. Men kan hiervoor contact opnemen via 0900-8844.


2011059945

|     |Gorssel - Diefstal airbags                                |

Uit twee personenauto's in Gorssel zijn in de nacht van maandag op dinsdag 3 mei de airbags gestolen.


De inbraken werden de volgende ochtend ontdekt en gemeld. De auto's stonden geparkeerd aan de Ketenbosweg en Larixweg. De politie heeft de diefstallen in onderzoek en merkt op dat er de laatste tijd regelmatig airbags in de regio gestolen worden. De politie vraagt dan ook om bij verdachte situaties direct met 09000- 8844 te bellen.


2011059740 en 2011059764

|     |Brummen - Aangehouden voor vernieling stationsruiten      |

De politie heeft dinsdagavond 3 mei een 16-jarige jongen uit Brummen aangehouden voor het vernielen van enkele ruiten van het NS-station in Brummen.


De politie kreeg rond 22.30 uur de melding dat een jongen met een metalen buis ruiten aan het vernielen was op het station aan de Stationsweg in Brummen. De politie ging direct ter plaatse, maar de jongen was al verdwenen. De getuige gaf een goed signalement door en agenten troffen de verdachte even later elders in Brummen aan. Ze hebben hem aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen de tiener wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011060085 en 2011060103


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --