Politie Gelderland-Midden

Vermiste man uit Gouda in Arnhem gesignaleerd

Publicatiedatum: 4-5-2011 16:29:07

RENKUM/GOUDA - De 57-jarige Nicolaas van der Vloed uit Gouda die nog steeds vermist wordt is recentelijk gesignaleerd in Arnhem. De man is weggelopen vanuit een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en heeft dringend medicatie nodig.

Van der Vloed is sinds donderdag 28 april weggelopen uit de instelling waar hij vrijwillig verbleef en heeft het volgende signalement:

o ca 1.80m lang, opvallend mager postuur
o grijs tot wit haar (kalend)
o ongeschoren uiterlijk met ingevallen wangen
o groene ogen
o loopt moeizaam

Van der Vloed is deze week nog gezien in het centrum van Arnhem, daarvoor was hij gezien in Renkum. Op de dag van zijn verdwijning droeg Van der Vloed onder meer een spijkerbroek en zwarte gymschoenen. De man heeft vanwege onder meer psychische klachten medicijnen nodig maar is niet gevaarlijk. Het niet op tijd innemen van zijn medicatie kan voor de man wel ernstig gevaar opleveren voor zijn gezondheid. Hij is al eens eerder weggelopen en toen nog net op tijd aangetroffen. Indien u Van der Vloed aantreft of weet waar hij verblijft bel dan direct de politie op 0900-8844.

Van de man is een recentere foto beschikbaar die wezenlijk verschilt met een eerdere foto en een betere gelijkenis vertoont. De foto is beschikbaar op jpegformaat (33kB)
(2011050714-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---