Politie Rotterdam Rijnmond

Politie zoekt getuigen schietpartij

Datum publicatie: 03-05-2011 11:54

De politie onderzoekt een schietpartij die maandagavond plaatsvond in de buurt van de Slangenburgweg. Bij de schietpartij vielen geen gewonden.

Tegen middernacht kreeg de politie de melding dat er twee jongens waren beschoten. De twee, 15 en 16 jaar oud, liepen over de Slangenburgweg, toen er een auto (donkerkleurige Volkswagen Golf) aan kwam rijden. Uit de auto stapten meerdere personen, die de twee vervolgens te voet achtervolgden. Niet veel later werden er verschillende schoten gelost. De jongens werden niet geraakt. Aan de Menkemaborgstraat sneuvelde wel een ruit van een woning door een kogel. De aanleiding voor de schietpartij ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

De politie onderzoekt de zaak en komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 mei iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond, op nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.