Kadopagina.nl helpt ‘zuinige’ man met Moederdag


Nieuwe service van Kadopagina.nl voor Moederdag:

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20110504 -- Uit recent onderzoek blijkt dat 25% van de mannen Moederdag nog wel eens vergeet. Speciaal voor hen en voor iedereen die nog verlegen zit om een goedkoop idee voor moederdag, ontwikkelde Kadopagina.nl gratis cadeaubonnen. 

De gratis cadeaubonnen geven recht op bijvoorbeeld:
·         Een klusje in huis naar keuze
·         Een wandeling langs het strand
·         Een keer de auto wassen
·         Een dag geen ochtendhumeur
 
“Welke moeder maak je niet blij met een bon die haar recht geeft op een keer uitgebreid koken door vader en de kinderen of een uitgebreide rugmassage?”, zegt Jim Advocaat van Kadopagina.nl.  De website biedt de gever de mogelijkheid om binnen een mum van tijd een persoonlijke cadeaubon te maken en direct zelf thuis uit te printen. Nog nooit was een moederdagcadeautje zó gemakkelijk in huis te halen.

Vaders kunnen zich deze Moederdag van hun romantische kant laten zien met cadeaubonnen die een keer een ontbijt op bed  beloven of een wandeling met zijn tweetjes langs het strand. En er zijn meer cadeaubonnen waarvoor vaders medewerking onmisbaar is, zoals voor de bon die recht geeft op een heftige vrijpartij en een dag geen ochtendhumeur.
 
Echt een persoonlijk cadeau.
Op Kadopagina.nl kunnen bezoekers de bon van hun keuze zelf vormgeven met een afbeelding van de site of een eigen foto. Verder is er plek voor een persoonlijke boodschap, de naam van degene voor wie de bon is en de naam van de afzender. Door de eigen inbreng wordt de tegoedbon een heel persoonlijk cadeau voor Moederdag. Ook leuk om samen met de kinderen te doen.
De gratis cadeaubonnen zijn een dienst van Kadopagina waarvoor zij helemaal niets terugvragen, ook geen mailadres. Op de site van Kadopagina (www.kadopagina.nl) zijn de bonnen te vinden onder ‘Cadeaus voor 0 euro’.
Niet alleen voor Moederdag kun je terecht voor een gratis tegoedbon op Kadopagina, ook andere thema’s zijn er te vinden zoals Vaderdag, Geslaagd en Romantiek.

Over kadopagina.nl
Kadopagina.nl verkoopt cadeaubonnen tot 1500 euro en is met een aanbod van meer dan 500 verschillende cadeaubonnen en meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers per jaar dé cadeaukenner bij uitstek.