De Nederlandse Make-up Awards lanceert nieuwe website


De website van de Nederlandse Make-up Awards heeft een complete ‘facelift’ ondergaan. Vanaf 4 mei is de vernieuwde en verbeterde site voor iedereen te bezoeken via www.makeupawards.nl.

UTRECHT, 20110504 -- De Nederlandse Make-up Awards is een initiatief van de Stichting Foundation, die visagisten en make-up artists uitdaagt op het gebied van creativiteit en professionaliteit. Bovendien probeert de stichting middels deze Awards het professionele imago van de visagiebranche te bevorderen. Op basis van foto's worden jaarlijks genomineerden geselecteerd. Op de dag van de uitreiking moeten zij nogmaals hun creatie op het podium presenteren. Een vakkundige jury beoordeelt het werk, de werkwijze en het eindresultaat.

Na een uitgebreide restyling is website van Make-up Awards, www.makeupawards.nl, inmiddels nog interactiever, overzichtelijker en beter te vinden door zoekmachines. Onze sponsoren komen beter in beeld doordat elk aangesloten bedrijf een eigen pagina krijgt. Hierop komen niet alleen leuke acties, maar ook interviews en nog veel meer boeiende informatie!
Alle updates zijn snel te delen via Facebook & Twitter en op ons YouTube-kanaal kun je uniek beeldmateriaal van vorig jaar bekijken. Om kans te maken op de Make-up Award 2011, kunnen visagisten zich overigens tot uiterlijk 28 juni via onze website inschrijven.

De Nederlandse Make-up Awards 2011 worden mede mogelijk gemaakt door: Anbos, Beautypartner, Diadermine, HBA, Reto internetburo, Special Cosmetics, Stefan Ammerlaan Photography, T. LeClerc, Tentoo, VNU Exhibitions.

Kijk voor meer informatie op www.makeupawards.nl en volg ons op www.twitter.com/makeupawards





Ingezonden persbericht