KNHS

Oefenspringen onder begeleiding van Egbert van Roekel 19 april 2011
oefenspringen

ERMELO (KNHS) Op woensdag 4 mei kunnen ponyruiters onder begeleiding van springinstructeur Egbert van Roekel (Ede) op het KNHS-centrum in Ermelo een oefenparcours rijden. Egbert van Roekel voorziet de ponyruiters in het parcours op het buitenterrein van nuttige tips.

Het oefenspringen gaat vanaf 13.30 uur van start met het groen springen. In de loop van de middag worden de hindernissen aangepast voor de meer gevorderde combinaties. Deelnemers kunnen zich aanmelden via e-mail onder vermelding van voornaam, achternaam, persoonsnummer, naam pony en welke klasse / categorie. De startlijst wordt vantevoren op de website geplaatst.

De kosten bedragen 8,- per parcours. De begeleiding wordt geoptimaliseerd doordat iedere ruiter 5 minuten in de ring wordt begeleid. Hierdoor kan iedere combinatie 1 parcours springen in de klasse waarin de deelnemer startgerechtigd is of een klasse lager.

Deelnemers moeten een correct trainingstenue en een veiligheidshelm met chaps of rijlaarzen dragen. Het adres van het KNHS-centrum is: De Beek 125, Ermelo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de KNHS, afdeling Accommodaties. Het telefoonnummer is (0577) 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl .