Ingezonden persbericht


Yourscene start samenwerking met Lushious Beauty

Amsterdam, 4 mei 2011 - Yourscene is vanaf april 2011 een nauwe samenwerking gestart met LushiousBeauty.nl om samen een van de leukste, grootste en best geïnformeerde beauty website van Nederland op te zetten, Beautyscene.nl. De samenwerking sluit goed aan bij de strategie van Yourscene B.V. die hiermee hard op weg is om een van de grootste online publishers te worden in Nederland op het gebied van vrouwen, mode, lifestyle en beauty.

In februari 2009 is Lushiousbeauty.nl gestart als een persoonlijke beauty blog van een beauty addict, maar de blog is al snel gegroeid naar de vorm van een internet beauty magazine, waar dagelijks meerdere artikelen verschijnen. Artikelen die vrijwel altijd gaan over beauty, mooie make-up, fijne (natuurlijke) huidverzorging, de hipste nagellak kleuren en daarnaast ook veel reviews, achtergrondinformatie, het laatste nieuws op het gebied van beauty en veel goede tips.

"Momenteel weten iedere maand meer dan 200.000 unieke bezoekers LushiousBeauty.nl te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Yourscene zal resulteren in een verdere groei en daarnaast ook zal zorgen voor nog meer lees & kijk plezier bij onze lezeressen, dat is natuurlijk het meest belangrijk", aldus Debbie Zwiers, hoofdredactrice van Lushious Beauty. "Ik ga dit avontuur dan ook met heel veel plezier aan, er staan heel wat spannende dingen te gebeuren te komende maanden, zo is Beautyscene.nl net gelanceerd!", aldus Zwiers.

Georgios Petropoulos directeur van Yourscene B.V.: "De nauwe samenwerking met Lushious Beauty en de start van Beautyscene.nl sluit zeer goed aan bij de strategie die we hanteren vanuit Yourscene, waarbij we ook op het gebied van beauty een hoofdrol willen gaan spelen middels een van de grootste beauty websites voor vrouwen in de leeftijd van 16-49 jaar en waarin we uiteraard meteen de koppeling maken met de belangrijkste social media". Yourscene is inmiddels een van de grootste crossmediale publishers van Nederland voor vrouwen in de leeftijd van 14 tot 49 jaar met een bereik van bijna 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. "Door de samenwerking met Lushious Beauty kunnen wij met onze beauty concepten nog sneller groeien in online marktaandeel en bereik. Wij zien veel kansen om synergie te halen uit de samenwerking tussen Lushious Beauty, Beautyscene en de overige titels binnen het portfolio van Yourscene", aldus Petropoulos.

Beautyscene is de tweede site in korte tijd die gelanceerd is en goed past naast de bestaande titels Girlscene, Fashionscene, Ze.nl en Shopscene,. "Hier blijft het niet bij, er zal op korte termijn nog een aantal sites gelanceerd worden waarbij we al dan niet de samenwerking zoeken met andere partijen, afhankelijk van wat past bij onze strategie en huidig portfolio", aldus Petropoulos. De verkoop van display advertising en content integratie wordt ondergebracht bij het sales team van FemmeFab, het vrouwencluster van Adfab.

----------



Ingezonden persbericht