Ingezonden persbericht


PC-WARE Information Technologies B.V. uit Amsterdam heeft onlangs het SAP Business Objects Value Added Reseller (VAR) contract getekend. Door ondertekening hiervan is PC-WARE in staat, naast SAP ERP, ook het SAP Business Objects (BO) portfolio te verkopen aan haar klanten. PC-WARE zal zich met de volledige SAP software stack voornamelijk gaan richten op de overheidssector, waar zij uitstekende en langlopende relaties heeft met haar klanten. Om dit partnership kracht bij te zetten zal SAP Nederland dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens de PC-WARE Experience op 17 mei aanstaande in Artis, Amsterdam. Rob Viguurs, Channel Sales Manager bij SAP Nederland: "Kijkend naar het enthousiasme, de jarenlange ervaring in softwareverkopen en de gevestigde naam in de branche, zijn wij van mening met PC-WARE een zeer volwassen partij toe te voegen aan ons VAR-landschap. Kijken we naar de recente lancering van BO 4.0, dan denken we met PC-WARE een uitstekende partner gevonden te hebben om deze stack in onze strategische sectoren te positioneren."

Toegevoegde waarde
Marc Betgem, Algemeen Directeur PC-WARE Benelux: "PC-WARE fungeert al jarenlang als dé kennisorganisatie voor onze klanten op het gebied van softwaregebruiksrechten. Om ervoor te zorgen dat we nu, en in de toekomst, voldoende toegevoegde waarde bieden hebben we recent aanzienlijk geïnvesteerd in kennis en kunde voor SAP Business Objects. Met de ondertekening van het SAP Business Objects VAR contract zijn wij in staat om ook de SAP oplossingen en aanvullende dienstverlening aan te bieden aan onze klanten. Deze stap is illustratief voor de ontwikkeling die de Nederlandse PC-WARE organisatie momenteel doormaakt."
---

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl. Over PC-WARE
PC-WARE, onafhankelijk IT-Solution Provider, biedt wereldwijd een breed scala aan diensten en oplossingen aan. De kernactiviteiten in de BeNeLux rusten op 2 pilaren; Software Licensing (advisering rondom licentiering van standaard software) en Solution Advising (advisering rondom Virtualisatie, Oracle licentiering, Security en Software & IT Asset Management). De organisatie is één van slechts 5 Microsoft LAR's (Large Account Reseller), die de gehele EMEA-regio (Europa, Midden- Oosten en Afrika) mag bedienen. PC-WARE heeft vestigingen in 28 landen in Europa, Afrika en Azië, waar 1.700 medewerkers een klantenportefeuille van 85.000 klanten bedienen.www.pc-ware.nl. Bijgevoegd vindt u het officiële en volledige persbericht in PDF-formaat.