Ingezonden persbericht



SCHARENDIJKE, 3 mei 2011

Beachboom zal dit jaar afgesloten worden door niemand minder dan Secret Cinema. Deze Rotterdamse DJ heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend en geldt als één van de meest belovende in de dance-scene. Het had nog wel wat voeten in de aarde om Secret Cinema op de programmering te krijgen. Hij draait namelijk dezelfde dag ook nog op een ander festival en het was de vraag of hij op tijd in Zeeland zou kunnen zijn. "Nu dit gelukt is, zijn wij erg content met zijn komst", aldus Joop Alphenaar.

Enkele weken geleden vond in een bomvol café de Biet de eerste voorronde van de Beachboom DJ-contest plaats, winnaar was Wes Kendie, hij kan zich opmaken voor de grote Finale bij Beachclub Perry's op 2 juli. Aanstaande zaterdag vindt in de Surf-Inn in Scharendijke de tweede voorronde plaats. Philippe and Ami, Fran-Cee en Sjoerd zullen gaan strijden om de tweede finaleplaats, aanvang 22.30u.

Voor de echte liefhebber heeft Beachboom dit jaar ook een T-shirt collectie ontworpen. Dit shirt is in beperkte oplage verkrijgbaar via de site.

Kaarten waren al verkrijgbaar via de site, maar zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen;

Party- en Zalencentrum de Dorpstienden te Ouddorp, Surf-Inn Scharendijke, Sport 2000 Zierikzee, Café de Biet Zierikzee, Vero Moda en Jack & Jones Goes, Vero Moda en Jack & Jones Vlissingen, Downtown Mode Zoutelande, Downtown Mode Renesse, Beadle Kralen & Sieradenwinkel Middelburg, Dorpshuis de Vroone te Kapelle, Beachclub Perry's te Scharendijke en Kapsalon Le Salon te Burgh-Haamstede.

Beachboom is inmiddels ook prominent aanwezig op Facebook, Twitter en Hyves, check de site voor meer informatie.

www.beachboom.com.



Ingezonden persbericht