Ingezonden persbericht


Auto Beumer in Schiedam aangesloten bij EliteCar
EliteCar, formule van kwaliteitsgarages, groeit door

Oosterhout, 4 mei 2011 - Auto Beumer in Schiedam is het nieuwste lid van EliteCar in Nederland. De streng geselecteerde autobedrijven in het EliteCar-netwerk streven allemaal naar de hoogste kwaliteit en complete service. Auto Beumer is een familiebedrijf dat in 1958 startte in het centrum van Schiedam. Het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in een nieuw bedrijfspand van 1600 m2 op een uitstekend bereikbare A-locatie aan de `s-Gravelandseweg 399 in Schiedam. Auto Beumer bedient de regio Schiedam en Vlaardingen, is Daihatsu-specialist en heeft drie monteurs in dienst. De garage is bovendien volledig uitgerust om de zakelijke markt te bedienen en biedt daarbij een haal- en brengservice. Zoals elke EliteCar-garage is Auto Beumer BOVAG-gecertificeerd. beumer 1 low res.jpg

"EliteCar biedt ons de mogelijkheid alle merken en modellen met behoud van alle garanties te onderhouden. Op deze manier versterken we de huidige klantrelatie en verbreden wij bovendien onze diensten. Daarnaast kunnen we onze diensten ook nog eens aanbieden tegen concurrerende tarieven. Verder biedt EliteCar uitgebreide trainingsmogelijkheden voor onze monteurs, waardoor wij de kwaliteit van onze service voor klanten nog verder kunnen verhogen", zegt Karel Beumer, eigenaar van EliteCar Beumer: "Tot slot profiteren we zowel on- als offline van de uitgebreide marketingactiviteiten van EliteCar en de professionele uitstraling die hiermee gepaard gaat."

Over EliteCar
EliteCar is een formule van kwaliteitsgarages van Autodistribution Benelux, waar ook AD Autobedrijf deel van uitmaakt. EliteCar-garages vormen een netwerk van streng geselecteerde autobedrijven. De aangesloten autobedrijven streven naar de hoogste kwaliteit en de beste service. EliteCar-garages zijn altijd BOVAG-gecertificeerd en hebben alle kennis in huis om alle merken personenauto's te onderhouden. De aangesloten autobedrijven hebben gekwalificeerde technici in dienst en werken met geavanceerde apparatuur. Daarnaast werkt EliteCar zodanig dat jonge voertuigen verzekerd zijn van fabrieksgarantie. Met een complete service, waaronder het online maken van afspraken en een uitgebreid occasionaanbod, hebben klanten een one-stop-shop. Voor pechhulp kunnen klanten rekenen op de EliteCar Mobiliteitsgarantie. Voor meer informatie: www.elitecar.nl.

Over AutoDistribution Benelux
AutoDistribution Benelux (AD) is de op één na grootste distributeur van automaterialen voor de Nederlandse aftermarket. AD bedient een netwerk van 96 grossieroutlets verspreid over het gehele land. De leden leveren hun (professionele) klanten auto-onderdelen, verwerkingsmaterialen, gereedschappen en equipment voor de automotive markt. De centrale vestiging in Oosterhout (NB) draagt hierbij zorg voor de logistiek, helpdeskondersteuning, marketing en training. AD maakt deel uit van het Europees opererende AutoDistribution International (ADI). Het netwerk van ADI bestaat uit ruim 2.000 grossiervestigingen verdeeld over 27 landen. Voor meer informatie: www.autodistribution.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht