Ingezonden persbericht


managementsysteem'

Delft, 2011-05-04

Nieuwe NEN-cursus: `Doelmatige documentatie van een managementsysteem'

Een doeltreffend (kwaliteits)managementsysteem bestaat uit een aantal documenten. Bij het opzetten, verbeteren of herontwerpen van zo'n systeem is het van belang zorgvuldig af te wegen wat moet worden gedocumenteerd en hoe gedetailleerd dit moet gebeuren. Om dit te verduidelijken, organiseert NEN op 21 juni 2011 de nieuwe cursus `Doelmatige documentatie van een managementsysteem'. In de cursus komt onder meer aan bod welke documenten verplicht en/of gewenst zijn en aan welke eisen de documentatie moet voldoen. Verder wordt uitgelegd hoe duidelijke documenten worden opgesteld. En hoe u procedures efficiënt beheert en onderhoudt.

Voor wie? De cursus is bedoeld voor iedereen die documentatie van een (kwaliteits)managementsysteem moet opstellen en onderhouden. En voor medewerkers die de documentatie van een bestaand (kwaliteits)managementsysteem willen herontwerpen en vereenvoudigen.

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN Cursussen, telefoon (015) 2 690 188, e-mail cursussen@nen.nl of kijk op www.nen.nl/cursusdocumentatie.

Normalisatie: de wereld op één lijn.