Ingezonden persbericht


Brambles introduceert met trots www.Globalrpcpalletsolutions.com , een bron voor de meest actuele informatie over de integratie met IFCO Systems, de internationale logistieke dienstverlener die het bedrijf op 4 april 2011 overnam.

Het doel van deze website is belangrijke informatie over de integratie te delen met de belanghebbenden van Brambles, waaronder medewerkers, klanten, strategische partners en aandeelhouders.

Brambles Group Vice President voor de IFCO-integratie, Kim Rumph, zegt hierover: "De website is zodanig ontworpen dat deze onze gewaardeerde belanghebbenden in real-time eenvoudig toegankelijke informatie biedt naarmate de integratie vordert. Er is al geweldig veel interesse en opwinding getoond over de toegevoegde waarde die door deze overname ontstaat, zowel intern als extern, en we willen iedereen graag op de hoogte houden en ervoor zorgen dat iedereen enthousiast blijft over de positieve resultaten die deze overname zal opleveren."

De site biedt niet alleen updates over belangrijke projectmijlpalen en het product- en serviceaanbod, maar dient ook als vraagbaak voor belanghebbenden die vragen hebben over de integratie. Via de contactpagina kan iedereen vragen stellen aan Brambles, en de antwoorden op de meest gestelde vragen worden bovendien op de site geplaatst.

Mevrouw Rumph hierover: "We streven naar open en regelmatige communicatie gedurende deze gehele integratie. We zien ontzettend veel toegevoegde waarde voor al onze groepen belang-hebbenden, en willen hen graag op de hoogte houden naarmate deze toegevoegde waarde wordt gerealiseerd.

Over Brambles
Brambles Limited biedt poolingoplossingen voor pallets en containers via het bedrijf CHEP en oplossingen voor informatiebeheer via het bedrijf Recall.

Brambles is genoteerd aan de Australian Securities Exchange en heeft een marktkapitalisatie van circa 10 miljard Australische dollar. CHEP bezit en exploiteert bijna 300 miljoen pallets en containers, en is daarmee klanten van dienst op meer dan 600.000 bevoorradingslocaties in 45 landen, waar circa 7.500 mensen in werkzaam zijn. Recall biedt veilig fysiek en digitaal beheer aan klanten vanaf 300 speciale informatiecentra in 24 landen, waar circa 5.000 mensen werkzaam zijn. Op 4 april 2011 voltooide Brambles de overname van IFCO Systems, een wereldwijde toonaangevende leverancier van poolingoplossingen voor herbruikbare plastic containers (RPC's) en van palletbeheerdiensten in de VS. IFCO is actief vanuit 210 locaties wereldwijd en heeft circa 4.000 mensen in dienst. Het bedrijf is in het bezit van en exploiteert een pool van meer dan 116 miljoen RPC's over de hele wereld en sorteert jaarlijks bijna 200 miljoen pallets via het netwerk in de VS.

Tevens is Brambles in het bezit van en exploiteert het de merken Unitpool, LeanLogistics en CAPS voor de bevoorradingsketen. Voor meer informatie over Brambles en alle mededelingen, presentaties en webcasts, gaat u naar www.Brambles.com

Voor nadere informatie



Ingezonden persbericht