Ingezonden persbericht


Wethouder Mostert in gesprek met Actiecomité Zwembad Zuid

Op 4 mei vindt er een bestuurlijk overleg plaats tussen wethouder Mostert (Sport & Recreatie) en Actiecomité Red Zwembad Zuid. De wethouder heeft aangegeven het plan van het Actiecomité zeer serieus te nemen en wil daarom graag met het actiecomité om de tafel.

Tijdens dit gesprek wordt zowel het plan van het actiecomité besproken als het proces omtrent de besluitvorming. Daarnaast heeft de wethouder er ambtelijk op aangedrongen de samenwerking met het Actiecomité te zoeken. In een ambtelijk overleg is dan ook afgesproken dat Drijver & Partners (onderzoeksbureau) met het Actiecomité gaat samen werken om het plan van het Actiecomité mee te kunnen nemen in de algehele besluitvorming.

Wethouder Mostert wil hiermee recht doen aan de inspanningen van het Actiecomité en uiterste zorgvuldigheid betrachten bij het aanleveren van informatie. Op basis daarvan moet de gemeenteraad een afweging maken. Er is daarom besloten de besluitvorming 30 juni (tijdens de zomernota) te laten plaatsvinden. Deze tijd wil de wethouder gebruiken om met een weloverwogen voorstel aan de raad te komen.

Noot voor de redactie (