Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nationale Fastservice Excursieweek 2011 een groot succes!

Van 2 tot en met 5 mei 2011 heeft de derde editie van de 'Nationale Fastservice Excursieweek' plaatsgevonden, georganiseerd door Stichting Vrienden Fastservice. Er zijn excursies geweest bij Elite, Bakker Bart, HAVI Logistics, Beckers, McCain, MORA en bij QBTEC in samenwerking met Heinz Foodservice. Ten opzichte van de vorige editie is het aantal deelnemers verdubbeld!

Niet alleen deelnemers van de Fastserviceopleidingen, maar ook hun praktijkbegeleiders en werkgevers hebben de kans gekregen om in de keuken te kijken bij leveranciers en fabrikanten die zich richten op de sector Fastservice.

De excursies begonnen allemaal met een hartelijke ontvangst en een presentatie over het bedrijf. Daarna werd er een uitgebreide rondleiding verzorgd. Uitleg over het bedrijf, producten en productielijnen, werd afgewisseld met het tonen van verschillende bereidingswijzen en het uiteindelijke verpakken. De excursies eindigden met het proeven van producten en in sommigen gevallen werden er 'goodie bags' uitgedeeld.

Enkele citaten van deelnemers:
"Echt geweldig, super. Wat een vakmanschap!" -

Richard Groeneweg, Verhage Zwijndrecht over de excursie/workshop bij QBTEC in samenwerking met Heinz Foodservice.

"McCain produceert binnen half uur wat wij in 1 jaar aan frites verkopen!"

Cafetaria-medewerker en deelnemer Fastserviceopleidingen niveau 4.

"Nou weet ik wat er allemaal bij komt kijken wanneer ik iets bestel"

McDonald's medewerker en deelnemer Fastserviceopleidingen niveau 3 over HAVI Logistics.

Op www.vriendenfastservice.nl en op www.fastservice.nl staat een link naar de foto's van enkele excursies die een goede indruk geven van deze belevenis.

Leveranciers en fabrikanten die de volgende keer willen deelnemen, kunnen dit kenbaar maken bij de Stichting Vrienden Fastservice.

De doelstelling van de Stichting Vrienden Fastservice is om zowel inhoudelijk, als wat betreft imago, de sector Fastservice beter, completer én positiever onder de aandacht te brengen met als speerpunten het werken en leren in de sector. De stichting wil als overkoepelende en onafhankelijke organisatie de bij deze sector betrokken partijen samenbrengen, zodat ze gezamenlijk werken aan - en investeren in een gezonde toekomst van de sector Fastservice.

Kijk voor meer informatie op www.vriendenfastservice.nl. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat van de Stichting Vrienden Fastservice, telefoonnummer 040-3686830.