Ingezonden persbericht


Persbericht, Rotterdam 6 mei 2011

Groot feest op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland!

Een heerlijk zonnetje en een heerlijke temperatuur droegen zeker bij aan de feestelijke sfeer op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland op de Parklaan in Rotterdam. Met een groot aantal juichende toeschouwers werd het Bevrijdingsfestival afgesloten. Tijdens de vijftiende editie werd het festival bezocht door zo'n 25.000 bezoekers.

Er wordt teruggekeken op een geweldige, relaxte en gemoedelijke editie van het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Artiesten als Fresku, Mad Manoush, Pop Up Animal Kids, Destine en Grote Prijs Zuid-Holland winnaar 1Duidig hebben hun bijdragen geleverd om het festival tot een succes te maken. De speciaal voor Bevrijdingsfestival uit Engeland overgevlogen artieste Karima Francis zorgde voor stilte in het publiek en verschillende kippenvel momenten. Hausmagger liet duidelijk zien dat zij hun rauwe roots trouw zijn. Steffen Morrison, Perquisite featuring GMB en afsluiter Waylon met zijn geweldige show zorgden ervoor dat de avond grandioos werd afgesloten op het Erasmuspodium. Het kinderprogramma "De Droomstraat 4 kids", knutselworkshop Scrap, Veteranen Speeddaten, de XL-fotoexpositie, Grote Prijs Zuid-Holland winnaars Maurice Bleeker en Sir James, Roufaïda & Pluck en de Staat van Verwarring zorgden ervoor dat ook het Plein van de Vrijheid en Vrijheidspodium goed bezocht werden.

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland ziet na deze editie volop kansen voor de toekomst en hoopt in de toekomst uit te kunnen breiden met een extra podium.