Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 9 mei 2011


46 kandidaten voor Meer dan Handen Awards Amsterdam Stem op je favoriete vrijwilliger!

In de afgelopen weken zijn er 46 aanmeldingen binnengekomen voor de Meer dan Handen Awards Amsterdam. Zestien vrijwilligers, vijftien vrijwilligersorganisaties, elf projecten en vier ondersteuningsorganisaties zijn genomineerd in de categorieën Passie, Innovatie, Competentie en Verbinding. Vanaf nu kan iedereen stemmen op www.vca.nu/awards zijn of haar favoriet.

Wie verdienen de Meer dan Handen Awards Amsterdam? Dat wordt bepaald door de Amsterdammers zelf én door een onafhankelijke jury. Iedereen kan vanaf nu stemmen op de beste vrijwilliger, de organisatie die zij hoog hebben zitten of het project dat zij belangrijk vinden. De kandidaten met de meeste stemmen per categorie krijgen de publieksprijs. De jury kiest ook uit elke categorie een winnaar.

Prijzen
Er worden acht Awards uitgereikt op 26 juni tijdens het Amsterdam Roots Festival in het Oosterpark. De winnaars ontvangen een certificaat, een verassingspakket vol mooie cadeaus en heel veel eer. Zij gaan door naar de landelijke verkiezing op 7 december.

Vrijwillig Amsterdam
De Vrijwilligers Centrale Amsterdam organiseert in opdracht van de gemeente Amsterdam de Meer dan Handen Awards Amsterdam in het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze Awards vormen tevens een onderdeel van de campagne Vrijwillig Amsterdam, de Amsterdamse campagne voor het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk.

De partners van de Meer dan Handen Awards




Ingezonden persbericht