Gemeente Meppel



-

Themabijeenkomsten Wmo: Denk mee

Meppel is toe aan een nieuwe frisse blik op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Als vervolg op een goedbezochte bijeenkomst op 19 april organiseert Meppel een aantal themabijeenkomsten. De grote vraag is: waar moeten we de komende jaren de accenten leggen als het gaat om de leefbaarheid in Meppel. Praat u mee?

Elk thema bestaat uit twee bijeenkomsten die 's avonds plaatsvinden van 19.30 - 22.00 in het stadhuis Meppel, Grote Oever 26.

Thema 1: opvoeden en opgroeien
Hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen, onze jeugd, het goed blijft doen?
Dinsdag 10 mei en maandag 23 mei 2011.

Thema 2: samen leven in wijk en dorp
Wat zijn de wensen als het gaat om goed samen leven in wijk of dorp? Wat is nodig om iedere inwoner mee te laten tellen? Dinsdag 7 juni en woensdag 20 juni 2011.

Thema 3: meedoen
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen die minder mogelijkheden hebben, door een beperking bijvoorbeeld, midden in de maatschappij staan? Maandag 12 september en dinsdag 27 september 2011.

Thema 4: preventie, opvang en zorg
Wat hebben onze meest kwetsbare inwoners nodig en hoe kunnen we hiervoor zorgen? Wat kunnen we hierin verbeteren; als naasten, medebewoners en gemeente.
Maandag 10 oktober en dinsdag 25 oktober 2011.

Aanmelden
Meld u aan en ga naar het formulier `opgave themabijeenkomsten Wmo' (in de rechterbalk op deze pagina). Kunt u slechts één avond van een thema, vermeld dan bij `opmerkingen' welke avond u niet kunt. Telefonisch aanmelden kan ook via 14 0522. Na uw aanmelding krijgt u meer informatie toegestuurd.

Nog niet zeker of u mee wilt doen?
Vul dan alleen uw naam en adresgegevens op het formulier in, dan houden wij u op de hoogte.

Meer informatie
Als u vragen heeft, kunt u terecht bij Diana van Uffelen via d.vuffelen@meppel.nl of telefoonnummer 14 0522.

Wmo
De Wmo is er om iedereen goed te laten meedoen in de samenleving. Met hulp van alle inwoners werkt de gemeente aan een prettige leefomgeving.