RTL Group

Natasja Froger verrast mensen met opgeknapt huis in 'Welcome Home'

Natasja Froger is terug als redder in nood met het nieuwe hartverwarmende RTL 4-programma 'Welcome Home'. Hierin krijgen familie en vrienden de kans om mensen van wie ze houden en die het verdienen te verrassen met een home make over. Vanaf dinsdag 10 mei portretteert het programma acht weken lang mensen die een nieuwe start verdienen. Mensen die altijd klaar staan voor een ander en die tegenslag hebben gehad, waardoor hun eigen woonsituatie in het slop is geraakt. Een situatie waar vrienden en familie iets aan willen veranderen waardoor het leven van de hoofdpersonen thuis drastisch verbetert. Ze grijpen deze kans om iets terug te kunnen doen voor de mensen van wie ze houden, gewoonweg omdat ze dat verdienen.

Het gezin dat centraal staat wordt voor een weekend met een smoes uit huis weggelokt . Vervolgens gaat Natasja met interieurontwerper Michiel de Zeeuw en aannemer Marco van den Berg aan de slag om het huis te restylen. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande spullen in combinatie met een vernieuwde inrichting. Vrienden, familie en kennissen klussen allemaal mee aan deze nieuwe start. Door gesprekken met deze vrijwilligers komt Natasja er achter waarom dit gezin (of deze persoon) een speciale behandeling heeft verdiend. Er is weinig tijd, maar met een hoop creativiteit en de vele handen die het werk licht maken, wordt het huis in een weekend drastisch aangepakt. En wordt alles klaargemaakt voor een groot 'Welcome Home'-feest.

Als het weekend voorbij is, betreedt het betreffende gezin nietsvermoedend de eigen woning, waar ze worden opgewacht door Natasja en de vrienden en familie. Zij zijn natuurlijk razend benieuwd wat het gezin van het nieuwe huis vindt.

Welcome Home gaat over het helpen van anderen, het creëren van onvergetelijke en hartverwarmende verrassingen en over het iets terug willen doen voor de mensen van wie we houden.

Uitzending: vanaf 10 mei, elke dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.
Website: www.rtl.nl/welcomehome

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl, Communicatie RTL Nederland via tel. 035 6718771 of via muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.