Bluecircle


Welcome home in Roosendaal

Natasja Froger is terug als redder in nood in het nieuwe programma 'Welcome home'. De eerste aflevering zijn we getuige van de woonellende van het jonge stel Rodney en Kelly. Het stel heeft een aantal jaar geleden een huis gekocht dat opgeknapt moest worden maar voor ze daaraan konden beginnen sloeg het noodlot toe.

Een dramatisch ongeluk zet een dikke streep door de toekomstplannen van het stel. Rodney ligt lang in coma en hij heeft jaren nodig om te revalideren. Het huis verkeert inmiddels in erbarmelijke staat. Vrienden en familie besluiten de handen ineen te slaan om het huis op te knappen zodat Ringo en Kelly toch weer een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.

Als Ringo en Kelly een weekendje weg zijn storten vrienden, familie en collega's, aangevoerd door Natasja Froger, zich op de verbouwing. Met hulp van interieurstylist Michiel de Zeeuw en aannemer Marco van den Berg zorgen zij dat het huis een ware metamorfose ondergaat. Maar dat is nog niet alles, want als Rodney en Kelly na hun weekend weg thuiskomen heeft Natasja nog een verrassing....

Welcome Home is te zien bij RTL 4 vanaf 10 mei, elke dinsdag om 20.30.