Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Steenderen - Nieuwe spreekuurlocatie voor politie         |

De politie krijgt in Steenderen een nieuwe spreekuurlocatie. Met ingang van dinsdag 17 mei is deze te vinden in het pand van supermarkt Coop (voorheen Super de Boer) aan de Dorpsstraat 16 in Steenderen.


Supermarkt Coop in Steenderen is de eerste supermarkt in Nederland met een spreekuurlocatie voor de politie onder hetzelfde dak.
Inwoners van Steenderen en omstreken die een melding of vragen hebben voor de politie kunnen met ingang van 17 mei iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur aan de Dorpsstraat op spreekuur komen. Wijkagent Harm Baarslag zal tijdens het spreekuur zoveel mogelijk aanwezig zijn, als hij afwezig is, wordt hij vervangen door één van zijn collega's van het politieteam Bronckhorst. Tijdens het spreekuur is het doen van aangifte niet mogelijk. Aangifte doen kan via het internet, www.politie.nl, of op afspraak via 0900-8844.
Burgemeester Aalderink van de gemeente Bronckhorst opent dinsdag 10 mei om 19.30 uur supermarkt Coop en daarmee ook de nieuwe spreekuurlocatie. Inwoners van Steenderen, Rha, Olburgen, Bronkhorst, Baak en Toldijk zijn woensdag 11 mei van harte welkom om tussen 09.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in de nieuwe spreekuurlocatie en kennis te maken met wijkagent Harm Baarslag.


EINDE BERICHT


Noot voor de redactie,

Politie Noord- en Oost Gelderland