Cast SpangaS Live lanceert DeLaMar app voor iPhone

Persbericht van DeLaMar

De speciale DeLaMar app voor de iPhone is als eerste in gebruik genomen door de cast van de theatervoorstelling SpangaS Live. Met deze applicatie kan iedere iPhone bezitter gemakkelijk het programma, het laatste nieuws en een digitale fototour van het DeLaMar Theater bekijken en kaarten reserveren.

De cast van SpangaS Live was unaniem enthousiast en greep gelijk de kans al vast om te checken of het mogelijk is te reserveren voor hun extra voorstellingen op 22 en 23 oktober 2011 in het DeLaMar Theater. In Spangas Live zijn de bekende karakters Avalanche, Lana, Samson en Nassim uit de tv-serie voor het eerst in het theater te zien.

Vanaf vandaag is deze nieuwe gebruiksvriendelijke DeLaMar applicatie gratis te downloaden via de App Store via de link: http://itunes.apple.com/nl/app/delamar/id432287497?mt=8 De iPhone app is ontwikkeld in samenwerking met mobile software bedrijf The Saints uit Amsterdam.
Het DeLaMar Theater nabij het Leidseplein in hartje Amsterdam is gebouwd op de plek van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater. Het DeLaMar Theater biedt een breed publiek een gevarieerd programma van toneel, cabaret, musical, familietheater en diverse internationale voorstellingen. In totaal staan er dit theaterseizoen 543 voorstellingen van meer dan 50 verschillende producenten. De programmering van het DeLaMar Theater richt zich vooral op kwalitatief hoogwaardig theater. Het DeLaMar Theater bouwt daarmee voort op een lange traditie van cultureel ondernemerschap. Die traditie stamt uit 1947, het jaar waarin dit particuliere theater werd opgericht door de echtgenoot van actrice Fien de la Mar. Het DeLaMar Theater heeft een Grand Café en twee zalen met in totaal ruim 1500 stoelen. Kaartverkoop is mogelijk aan de kassa in het theater, via www.delamar.nl en 0900 - DeLaMar / 0900 - 33 52 627 (35cpm).

DeLaMar Theater is het nieuwste theater in hartje Amsterdam en is een initiatief van de VandenEnde Foundation, het cultuurfonds van Joop en Janine van den Ende.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://delamar.nl



Razende Robot Reporter