Gemeente Lopik

Gezocht: Vrijwilligers voor buitenlessen

BuitenWijs zoekt vrijwilligers die basisschoolleerlingen willen begeleiden tijdens de nieuwe buitenles `Robin Hood'. De les is beschikbaar voor basisscholen en wordt in de gemeente Lopik gegeven in het Oerlemansbosje.

Buitenles Robin Hood
Zorgen dat kinderen met alle zintuigen natuur beleven, ontdekken en daarvan leren! Met dat uitgangspunt heeft BuitenWijs NME kenner Bart de Koning gevraagd de les Robin Hood in elkaar te zetten. De les is in het speelbos Nieuw-Wulven in Houten gescreend door natuurvrijwilligers en NME medewerkers, en geschikt gemaakt voor de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en Lopik.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u als vrijwilliger de buitenles `Robin Hood' begeleiden of wilt u meer informatie? Meld u dan aan bij Jolanda Blom van de gemeente Lopik, tel. (0348) 55 99 55 of bij Eelco Meijer, tel. (030) 686 17 39 of buitenwijs@ijsselstein.nl.
Hij kan u ook meer vertellen over de mogelijkheid om een buitenles mee te beleven op vrijdag 27 mei a.s. Op die dag gaan vanaf 09.45 uur kinderen van groep 8 van basisschool De Pijler het IJsselbos in IJsselstein in. Om 13.00 uur zijn de kinderen van groep 8 van de Agnesschool aan de beurt.