Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Jongen beschoten met imitatiepistool

Bussum, 10-05-2011 o Maandagavond 9 mei werd een 11-jarige jongen uit Bussum beschoten met vermoedelijk een bibigun. Dit gebeurde even voor 19.00 uur op de Kamerlingh Onnesweg ter hoogte van de Keizer Ottostraat.

De jongen zag een rode Volkswagen Polo met daarin een man en een vrouw. De man, de bestuurder van de auto, schoot vanuit de rijdende auto op de jongen. De jongen werd door een balletje op zijn arm geraakt. Hij hield er een lichte verwonding aan over. De auto reed na het incident hard weg in de richting van de Lorentzweg.

Signalementen:

Blanke man en vrouw beide tussen de 20 en 25 jaar oud. De man droeg een zwarte pet met op de klep een rode rand. De vrouw had donkerblond/bruin haar tot op de schouders.

De twee reden in een brandweerrode Volkswagen Polo, vermoedelijk een wat ouder model, met gele kentekenplaten met zwarte letters en cijfers.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval of mensen die de auto hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem .