KPMG

Finance - Frontiers in Finance, april 2011
Frontiers in Finance, april 2011
Frontiers in Finance (6,04 MB)


Nu de regeldruk onverminderd hoog blijft, zullen organisaties in de financiële sector hun positie moeten gaan herijken. Ze zullen zich moeten beraden op hun volgende stap, want die zal in nasleep van de wereldwijde crisis cruciaal zijn. Hoe kunnen financiële instellingen de kansen waarnemen die ontstaan binnen de nieuwe regelgevende omgeving? En hoe kunnen ze veranderingen doorvoeren?

In deze editie van Frontiers in Finance buigen de hoofden van onze Global Regulatory Centres of Excellence zich over de impact van de invoering van nieuwe wet- en regelgeving, waaronder FACTA, de herziene IFRS 4, Solvency II en Basel III. We evalueren specifieke aspecten van deze ontwikkelingen in de regelgevende omgeving en we bespreken wat de bedrijfseconomische impact op de sector zal zijn.

Downloaden of bestellen?

Zie het origineel
U kunt deze publicatie links downloaden of bestellen via onderstaande button.

Ook online beschikbaar
Frontiers in Finance is ook online beschikbaar gesteld, waardoor de inhoud nog gemakkelijker toegankelijk is. Bovendien bevat de online versie een extra thema-onderdeel genaamd `frontiers supplements'. Dit onderdeel verschijnt tussen de kwartaaluitgaves en bevat commentaar op actuele issues in de financiële dienstverlening. Op deze site kunt u de onlineversie bekijken.