Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 10-05-2011

Auto tegen lantaarnpaal, bestuurder onder invloed van alcohol

BERGEN OP ZOOM: Een 63-jarige man uit Bergen op Zoom is vannacht rond 00.05 uur met zijn auto op de Kastanjelaan, bij de rotonde, tegen een lantaarnpaal gereden. De auto had rechts voor schade, de lichtmast had er alleen wat krassen aan overgehouden. De bestuurder bleek onder invloed te zijn. Een passant pakte de sleutels af, omdat hij rook dat de automobilist onder invloed van alcohol was. Dit bleek zo te zijn. Hij blies 570 ugl en moest zijn rijbewijs inleveren.

Motorrijder (41) moet rijbewijs na forse snelheidsovertreding inleveren

STEENBERGEN: Maandagavond is op de Rondweg Oost een 41-jarige man uit Steenbergen betrapt op een forse snelheidsovertreding. De motorrijder reed, zo zag een agent met lasergun, met een gecorrigeerde snelheid van 155 km / uur op een gedeelte waar 80 km / uur is toegestaan. Een overschrijding van maar liefst 75 km / uur.

FIJNAART: Een 33-jarige Roosendaler is maandagavond ook betrapt op veel te hard rijden. Hij reed op de Appelaarsedijk met zijn auto met een gecorrigeerde snelheid van 117 km / uur, terwijl ter plaatse 60 km / uur is toegestaan. Ook deze bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.

Vlam in de pan

ROOSENDAAL: De brandweer moest maandagavond in actie komen voor een binnenbrand in een flatwoning (2e verdieping) aan de Hogestede. Ter plaatse bleek dat de vlam in de pan en vervolgens in de afzuigkap geslagen was. Enkele bewoners werden uit voorzorg uit hun woningen gehaald. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft middels ventilatoren de rook uit de verdieping geblazen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 10-05-2011 14:51 | © Regio Midden en West Brabant |