Stadsdeel Amsterdam Centrum

Kindcentrum

---

Opvoedcursussen in het Ouder- en Kindcentrum

21 april 2011

Kinderen opvoeden is leuk, spannend, uitdagend maar soms ook moeilijk. Een opvoedcursus kan daarbij een steuntje in de rug betekenen. In mei gaan er twee cursussen van start in het Ouder-en Kindcentrum Onder de Linden aan de Lindengracht.

Als ouders wil je graag het beste voor je kind(eren). Kinderen opvoeden is leuk, spannend, uitdagend maar soms ook moeilijk. Een opvoedcursus kan daarbij een steuntje in de rug betekenen. Je wisselt ervaringen uit met andere ouders, je krijgt informatie en advies en je oefent nieuwe vaardigheden.

In mei gaan er twee cursussen van start in het Ouder-en Kindcentrum Onder de Linden aan de Lindengracht.

Opvoeden in je eentje

Een steungroep voor alleenstaande ouders, waarin veel ervaringen uitgewisseld worden en alle relevante thema's voor alleenstaande ouders aan de orde komen.
Voor wie: Alleenstaande ouders met kinderen tussen 0 en 12 jaar
Waar: Ouder- en Kindcentrum Onder de Linden, Lindengracht 204
Start: Dinsdagochtend 10 mei

Peuter in Zicht

Kinderen maken een enorme ontwikkeling door tussen de 1,5 en 4 jaar. Hun wereld wordt steeds groter, en ze willen en kunnen steeds meer zelf doen. Hoe begeleid je deze ontwikkeling op een goede manier? Voor wie: Ouders van peuters tussen 1,5 en 4 jaar Waar: Ouder- en Kindcentrum Onder de Linden, Lindengracht 204
Start: Woensdagochtend 25
mei

Voor meer informatie en aanmelding: www.amsterdam.nl/okc --> Centrum / tel: 5555 845 / email: L.Boswijk@ijsterk.nl.
---