Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 09-05-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 10 MEI

Dinsdag 10 mei wordt AVRO Opsporing Verzocht om 19.25 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Weert: Straatroof
Dinsdag 8 februari loopt een bejaard stel door het centrum van Weert. Net na 12.00 uur, als ze door de Begijnensteeg wandelen, grist een dief de handtas uit de handen van de vrouw.

Veenendaal: Woningoverval
De Koninginnelaan in Veenendaal, een rustige laan in een rustige woonwijk. Die rust wordt op woensdag 12 januari echter bruut verstoord als vier mannen, om ongeveer 02.45 uur, een echtpaar in hun slaap overvallen.

Rijswijk: Gewapende overval
Woensdag 23 maart overvallen, rond 10.15 uur, vier met doeken gemaskerde mannen een juwelier in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. Binnen vijftig seconden gaan de overvallers er met de buit vandoor, een enorme chaos achterlatend.

Opsporing Verzocht, dinsdag 10 mei om 19.25 uur bij de AVRO op Nederland 1. Op woensdag 11 mei wordt het programma nogmaals uitgezonden om 11.10 uur op Nederland 2.

---