Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Handig nieuw overzicht organisaties vrijwilligerswerk buitenland

Nijmegen, 10 mei 2011 - Er zijn veel organisaties actief die vrijwilligerswerk in het buitenland mogelijk maken. Daardoor kan het een hele zoektocht zijn naar de juiste organisatie. Op de populaire reissite Wereldwijzer vind je nu een handig overzicht van organisaties die vrijwilligerswerk in het buitenland voor je kunnen regelen.

Op het forum 'Overzicht Organisaties Vrijwilligerswerk in het buitenland' staan profielen van de organisaties overzichtelijk op een rij. Je kunt hier meer lezen over de organisaties, de projecten die ze aanbieden en waar je terecht kunt voor meer informatie.

Wat kun je verder op het vrijwilligerswerk forum?

* Vragen stellen over vrijwilligerswerk in het buitenland In het 'reiscafé' kun je een nieuw topic aanmaken met al je vragen rondom vrijwilligerswerk
* Andere vrijwilligers ontmoeten
Op zoek naar andere vrijwilligers? Plaats je oproepje in het 'reiscafé'.
* Nieuwe projecten in het buitenland zoeken
Je vindt een overzicht van nieuwe projecten op het forum 'Vrijwilligerswerk Aanbod projecten'
* Kijken welke infodagen er binnenkort zijn
Op het forum 'Vrijwilligerswerk infodagen' bekijken welke infodagen er in jouw omgeving zijn
* Een oproepje plaatsen als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen Wil jij vrijwilligerswerk gaan doen? Plaats je oproepje in het forum 'Vrijwilligerswerk Gezocht'
* Interviews lezen van 'oud' vrijwilligers
Lees op het forum 'Vrijwilligerswerk Interviews' ervaringen van anderen over vrijwilligerswerk

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk organisaties, specifieke projecten of wil je andere vrijwilligers ontmoeten? Ga dan naar www.wereldwijzer.nl/forum/vrijwilligerswerk-forum.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 120.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 80 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht