Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IS Online verlaagt drempel voor starten webwinkel

Snel, eenvoudig en voordelig een eigen webwinkel opzetten via www.eigenwebwinkel.nu

Purmerend, 10 mei 2011 - IS Online introduceert www.eigenwebwinkel.nu voor het snel en eenvoudig opzetten van een volwaardige webwinkel. Het aantal ondernemers dat een webwinkel start in Nederland, stijgt explosief. De grootste uitdaging voor starters zit in het neerzetten van een professionele webwinkel tegen lage kosten. Uiteraard moet de webshop ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines door potentiële klanten. IS Online biedt hiervoor een optimale mix van functionaliteiten, zoals een uitgebreide catalogus, vele designmogelijkheden, verzendopties en koppelingen met UPS, eBay en Kelkoo. Met de introductie van www.eigenwebwinkel.nu biedt IS Online nu bovendien drie maanden gratis gebruik van de functies Webwinkel en Webwinkel Betalingen.

De webwinkelpakketten van IS Online zijn op maat gemaakt voor de ambitieuze webwinkelier. Met professionele functionaliteiten om producten succesvol online aan te bieden. Met Webwinkel van IS Online zijn ook reserveringen op te nemen via het web. Dit is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld kapperszaken, zonnestudio's of gereedschapverhuurders. Voor nog geen 14,95 euro per maand zijn webwinkeliers al onbezorgd 'in business'.

###

Over IS Online

IS Online levert een bijdrage aan het verhogen van de productiviteit bij haar klanten door het leveren van effectieve ICT-oplossingen, primair gericht op de functionaliteit en het gebruik van ICT als ondersteunend middel bij het runnen van een onderneming. IS Online stelt klanten in staat zich volledig te focussen op hun core business.

Service Management ­ het managen van de dienstverlening aan onze klanten ­ staat bij IS Online centraal in de organisatie. Hiervoor heeft IS Online eind 2010 als eerste ISP in Nederland de ISO 20000-certificering gekregen. Deze externe certificering is een primeur en uniek voor de branche. Het tekent de ambitie en kwaliteit van de organisatie en mensen.

IS Online is een onderdeel van de IS Group: de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van oplossingen op het gebied van hosted ICT, waaronder IT-outsourcing, hosting en datacenters, managed services, desktopoutsourcing en connectiviteit voor het mkb, ZZP'ers en de grootzakelijke markt. Op het hoofdkantoor van IS Group werken circa 135 professionals met passie voor het vak. IS Group biedt haar zijn diensten aan onder de merken IS Enterprise en IS Online. Het bedrijf werkt nauw samen met vooraanstaande partners, waaronder Cisco, VMware, IBM en Microsoft.

IS Online staat voor Onbezorgd Ondernemen.




Ingezonden persbericht