Ingezonden persbericht


Persbericht

BNV Mobility levert mobiliteitsoplossing Annaways aan BMC

Breda, 10 mei 2011 - Mobiliteitsaanbieder BNV Mobility is een pilotproject overeengekomen met advies- en managementbureau BMC uit Amersfoort. Een aantal medewerkers van BMC kan vanaf 1 september 2011 kennismaken met de nieuwe mobiliteitsdienst Annaways. De dienst bestaat uit een persoonlijk mobiliteitsbudget op basis van een persoonlijke webservice en ondersteunende applicaties voor de smartphone.

De keuze voor auto, fiets of trein verschilt per moment, locatie en situatie. Files, (weg)werkzaamheden, vertragingen en evenementen in een stad kunnen van invloed zijn op de reiskeuze. De online applicaties van Annaways voor de smartphone bieden de gebruiker voortdurend persoonlijke en actuele reisinformatie. Annaways is gebaseerd op de (digitale) agenda van de gebruiker. De gebruiker weet zo precies hoeveel kilometers hij of zij gereisd heeft, welke kosten daarvoor zijn gemaakt en hoeveel er nog over is van het eigen mobiliteitsbudget.

Ontzorgen

Ook de werkgever heeft eenvoudig inzicht in de onkosten, de manier van reizen, het aantal kilometers en de CO?-uitstoot van de medewerkers. Annaways ontzorgt op deze manier zowel de werknemer als de werkgever. Een groot pluspunt, vindt Nadja Renkema, hoofd P&O van de BMC Groep. "BMC hecht veel waarde aan een toekomstgerichte aanpak en duurzaamheid is daarbij voor ons heel belangrijk. Wij willen onze medewerkers daarin optimaal faciliteren en het Annaways concept sluit hier helemaal op aan. Annaways geeft hen veel vrijheid, en is voor ons als werkgever gebruiksvriendelijk en overzichtelijk." Met Annaways biedt BNV Mobility een unieke dienst op de Nederlandse markt. "BMC is een werkgever die zeer bewust bezig is met mobiliteit", zegt Alinda Kooistra, Directeur Mobiliteit bij BNV Mobility. "Met Annaways heeft BMC toegang tot een breed scala aan mobiliteitsdiensten, zonder dat zij daarvan zelf de administratie hoeven te voeren".

Over BNV Mobility

Annaways is een dienst van BNV Mobility, een jonge, internationale aanbieder van mobiliteitsdiensten. BNV Mobility heeft een innovatieve kijk op mobiliteit en biedt producten en diensten op het gebied van regionale bereikbaarheid, de ontwikkeling en het onderhoud van infrastructuur, mobiliteitsbudgetten, tolsystemen, kilometerheffing en mobiliteitsmogelijkheden voor het Nieuwe Werken. BNV Mobility is niet alleen de bedenker van slimme mobiliteitsdiensten, maar initieert en ontsluit deze ook om ze vervolgens in de markt te zetten. De komende vijf jaar gaat BNV Mobility verder met het ontwikkelen en aanbieden van mobiliteitsproducten en diensten.


---

Noot voor de redactie,