Communicatie-uitingen vinden plaats op steeds meer online kanalen


Publer is het eerste CMS in Nederland dat het beheer van Facebook-pagina’s integreert

ROTTERDAM, 20110510 -- Publer heeft als eerste in Nederland Facebook geïntegreerd in haar content management systeem. Door deze nieuwe feature zijn bedrijven op een gemakkelijke manier in staat om binnen hun Facebook-pagina een landingspagina te creëren, te beheren en aan te passen in dezelfde omgeving waarin zij hun website beheren.

In Nederland maakt Facebook een sterke groei door en wordt als gevolg daarvan een belangrijk marketingkanaal voor bedrijven. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag vanuit de markt heeft Publer gezorgd voor integratie van haar CMS met Facebook. Hierdoor is het mogelijk om een Facebook-pagina centraal te beheren of aan te passen in een Word-achtige editor. Door de eenvoudige interface is geen technische kennis vereist, waardoor veel tijd wordt bespaard.

“Bedrijven gebruiken steeds vaker hun Facebook-pagina om projecten, campagnes of vacatures onder de aandacht te brengen bij hun fans. Door de koppeling van Publer met Facebook kunnen zij nu zelf zo’n landingspagina inrichten”, aldus Hans Maltha, directeur van Publer. “Mensen verlaten Facebook liever niet, dus moet je als bedrijf zorgen dat je naar de consument toe komt. Ook moeten bedrijven informatie op zoveel mogelijk online kanalen aanbieden om hun bereik te maximaliseren. Met Publer was het voor bedrijven al mogelijk om hun website, nieuwsbrief, mobiele website en Twitter-account te beheren. Facebook kan nu dus aan dit rijtje worden toegevoegd.” 

Publer is een in Nederland ontwikkeld content management systeem in de cloud. Door de flexibiliteit in zowel structuur als abonnementsvorm is Publer interessant voor het MKB, maar ook voor grote publiekstrekkers. De meer dan 500 klanten van Publer kunnen per direct gebruik maken van deze nieuwe feature, waaronder klanten als Bouwfonds, The Brigde, TU Delft en Pro Education.