Digital Movie lezerspanel geeft deskundige mening


CE-tijdschrift komt tegemoet aan vraag fabrikanten én consumenten

AMERSFOORT, 20110510 -- Digital Movie, het tijdschrift over bewegend beeld binnen de consumentenelektronica, is deze maand gestart met het Digital Movie Opiniepanel. Het panel, dat bestaat uit een vijftigtal enthousiaste en zeer deskundige lezers, geeft zijn mening over de nieuwste producten van fabrikanten van consumentenelektronica. Digital Movie verwerkt deze opmerkingen in het tijdschrift en/of op de website en kan op deze manier de lezer meer bieden. De fabrikant krijgt zo inzicht in de wensen en meningen van de bovengemiddeld kundige eindgebruiker.

Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever van Digital Movie: “De vraag van enkele fabrikanten naar een groep consumenten die meer van producten in de consumentenelektronica weet dan gemiddeld kwam een tijd geleden bij ons terecht. Zij willen graag de mening horen van deze specifieke doelgroep. We weten dat onze lezer veel kennis heeft en dat graag deelt met zijn directe omgeving. Op deze manier kunnen panelleden als eerste producten testen en slaan we een brug tussen fabrikant en consumenten. Op korte termijn willen we dit uitbouwen op www.digitalmovie.nl, panelleden kunnen hun expertise daar uitdragen en daar expertpunten voor krijgen.”

Zo komt in het juninummer van Digital Movie een opinietest van onder anderen LG.

Hakki Tosunlar, Category Marketing Manager Home Electronics LG, is zeer enthousiast over het initiatief. “De test belicht de LG Cinema 3D-tv met polarisatietechniek vanuit redactioneel oogpunt en daarnaast vanuit het perspectief van de kritische eindgebruiker. Dat verschaft de doelgroep extra informatie. Het levert ons tevens een schat aan concrete informatie voor productontwikkeling en voor de marketingcommunicatie. Een win-win situatie voor iedereen.”

Digital Movie verschijnt tien keer per jaar en brengt overzicht in de vele ontwikkelingen op het gebied van bewegend beeld binnen de consumentenelektronica. Lezers vinden uitgebreide tests over de nieuwste camcorders, tv’s (LED, lcd, plasma, 3D) en projectoren. Ook beeldondersteunende producten zoals Blu-ray, HD-recorders, homecinema, luidsprekers, NAS en mediaspelers komen aan bod.

Digital Movie verschijnt zowel op papier als 100% identiek online met archief vanaf de eerste uitgave. Ook is Digital Movie via de iPad te lezen.





Ingzonden persbericht