Gemeente Achtkarspelen

Persbericht

2011/YG_37
Buitenpost, 21 april 2011

Voorlopig laatste lezing Positief Opvoeden in Achtkarspelen
Opvoeden is leuk maar kan soms ook een hele klus zijn. Logisch dat u op zoek gaat naar bruikbare informatie en advies bij problemen die u tegenkomt zoals slecht (in)slapen, ongehoorzaamheid bij peuters, ruzie tussen broertjes en zusjes onderling of geen huiswerk maken. Het programma Positief Opvoeden biedt informatie en advies. Onderdeel van het programma zijn drie gratis toegankelijke lezingen voor ouders. "De Kracht van positief Opvoeden", "Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren en "Veerkracht bij kinderen bevorderen".
De laatste lezing "Veerkracht bij kinderen bevorderen" wordt dinsdag 10 mei gehouden in dorpshuis de Jister in Twijzelerheide. U kunt zich hier nu nog voor aanmelden. U kunt ook gerust de buurvrouw, een vriendin of een kennis meevragen. De lezingen zijn georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin Achtkarspelen in samenwerking met de jeugdgezondheidszorg GGD Fryslân.
Meer informatie

kijk eens op http://www.cjgachtkarspelen.nl . Hier vindt u naast informatie over Positief Opvoeden ook andere informatie over opvoeden en opgroeien. U vindt hier betrouwbare informatie van zwangerschap tot jongvolwassenheid. Er kunnen dag en nacht vragen worden gesteld. Een landelijk expertiseteam zorgt voor een snelle reactie op uw vraag, ook in het weekend!
Aanmelden
U kunt u aanmelden voor de lezing door een e-mail te sturen naar cjg@achtkarspelen.nl of te bellen naar 06 51 39 45 30 (CJG Achtkarspelen). Graag vermelden met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn.

Het CJG is dé plek waar organisaties voor de jeugd met elkaar samenwerken binnen Achtkarspelen. Iedereen kan bij het CJG terecht met alle vragen of zorgen over opvoeden en opgroeien. Het CJG is er voor (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren tot 23 jaar.



Gemeente Achtkarspelen