Ingezonden persbericht


Persbericht

Tommy O´Dell (USA)

bezoekt Nederland

Evangelist en blueszanger Tommy O´Dell uit de Verenigde Staten geeft van 10 tot en met 12 mei een conferentie over ´Leer te wandelen in het bovennatuurlijke´. Een genezingsdienst, evangelisatiedienst en Bijbelstudies over evangelisatie staan op het programma. O´Dell is de kleinzoon van T.L. Osborn die in 1958 een revolutie in christelijk Nederland veroorzaakte door zijn wonderencampagne op het Malieveld in Den Haag waar 100.000 Nederlanders naar toe kwamen.

Bezoekers worden deze dagen uitgedaagd om in het bovennatuurlijke te gaan wandelen en wonderen te zien in hun eigen leven. Tommy reisde als kleine jongen al met opa mee, en gezien de resultaten van Tommy´s bediening is het duidelijk dat de zegen van T.L. Osborn op deze kleinzoon rust.

O´Dell heeft een bijzonder getuigenis. Zo zegt hij dat Jezus hem in 1981 uit de dood heeft gehaald en direct volledige heeft genezen. Hij had een overdosis drugs gebruikt. Vrienden duwden zijn lichaam in paniek uit de auto en reden weg. Terwijl zijn geest zijn lichaam verliet schreeuwde Tommy Ray de naam van Jezus. Toen raakte Gods liefde hem aan als een sprankelend vuur en ging zijn geest weer terug in zijn lichaam. Terwijl hij oncontroleerbaar huilde werden zijn hersencellen vernieuwd en ervaarde hij zijn eerste oprechte ontmoeting met de levende God. Tommy Ray verklaarde zijn nieuwe leven met Christus: ´Ik ben vrij, ik ben vrij! Satan, je bent je slaaf kwijt! Ik zal nooit meer je slaaf zijn.´´

Tommy reist nu de hele wereld rond en heeft alle continenten reeds bezocht. Hij is overal op tv-uitzendingen te zien. Tijdens zijn conferenties krijgen bezoekers de kans van hun leven en velen worden gered, bevrijd, genezen en krijgen een nieuw leven met God. Zo zijn in zowel Afrika als in Westerse landen tijdens zijn preken veel blinden ziende geworden, doven gaan horen, verlamden gaan lopen.

Dinsdag om 14.00 uur begint de eerste Bijbelstudie van Tommy Ray O´Dell. Vervolgens geeft hij woensdag 29 en donderdag 30 juni nog twee Bijbelstudies om 10.00 en 14.00 uur.

De studies van O´Dell vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze gratis conferentie. Via www.betteld.nl kunnen mensen deze dagen een plek boeken op het vakantiepark.

Einde persbericht