Ingezonden persbericht


Utrecht, 05-05-2011

Het BBQ-boek

Het BBQ-boek
Auteur: Paul Svensson
ISBN 978 90 215 5022 0
Prijs: ¤ 17,50

Verschijningsdatum: 10 mei 2011

Gegrild eten is het lekkerste wat er is. En nee, dan bedoelen we niet die altijd paprikapoederige kipkluifjes. Het kán ook anders. Met de Zweedse topkok Paul Svensson wordt barbecuen een belevenis voor de liefhebber van de betere keuken. Zijn BBQ-boek - compleet met zeventig recepten - is deze zomer jouw bijbel!

Wat dacht je van gegrilde asperges met pesto en gepofte aardappel? Of van gevulde prei met geitenkaas en lavendel? Natuurlijk deelt Svensson ook tal van recepten voor vlees en vis; zelfs voor gegrilde desserts... In totaal tellen we zeventig lekkere en gezonde gerechten. Dáármee kom je de zomer wel door. In je eigen tuin, op een gezellig straatfeest of als afsluiting van een dagje strand.

Svensson, die tien jaar ervaring heeft in Zweedse toprestaurants, laat het niet bij smakelijke grilrecepten alleen. De auteur van dit prachtige BBQ-boek leert je ook de kunst van het mooie grillen. Hij weet precies welk gereedschap je daarbij nodig hebt en geeft je tips om droog vlees en zwarte rookpluimen te voorkomen. En met zijn heerlijke marinades en kruidenmelanges wordt een maaltje van de gril helemaal onweerstaanbaar. Of je nu gaat voor vlees, vis of groente, met Svenssons BBQ-boek wordt buiten koken echt heerlijk. Dat doen de buren je nog niet na!

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Maaike Maaswinkel, afdeling Marketing

Tel.: 030 - 25 28 526
E-mail: promotie@vbkmedia.nl
Website: www.kosmosuitgevers.nl