Politie Noord- en Oost Gelderland


Naar aanleiding van onderstaand bericht zoekt de politie Heerde contact met de eigenaar van een blauwe VW bus. In het weekend stond dit voertuig geparkeerd in de buurt van de Aldi aan de Zwolseweg in Heerde. De verdachte heeft hieruit twee tenten in tassen ontvreemd. De politie wil graag in contact komen met de gedupeerde. Men kan bellen met 0900 - 8844.

|     |Heerde - Man aangehouden voor fietsendiefstal             |

De politie heeft op maandag 9 mei een 22-jarige man uit Polen aangehouden voor fietsendiefstal. Getuigen zagen hoe de man een fiets weg nam op de Brinklaan in Heerde en waarschuwden de politie.


De politie kreeg maandagochtend omstreeks 09.30 uur de melding dat getuigen hadden gezien dat iemand een afgesloten fiets wegnam uit een fietsenstalling aan de Brinklaan in Heerde. Agenten gingen ter plaatse en troffen de verdachte man korte tijd later aan op de Dorpstraat in Heerde. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de fouillering troffen agenten drugs aan, vermoedelijk gaat het om een kleine hoeveelheid speed en flesje GHB. Ook hierover wordt de verdachte gehoord. De Pool is in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. De fiets inmiddels teruggegeven aan de eigenaar. Na afronding van het onderzoek wordt er proces-verbaal opgemaakt tegen de man.


2011062604


Einde bericht

-----------------------

(





(

---- --