Halcyon kondigt de Advanced Reporting Suite aan, een nieuwe rapporteringsoplossing voor IBM i en Windows

Persbericht van PR Newswire

PETERBOROUGH, Engeland, May 10, 2011 /PRNewswire/ -- Halcyon Software (http://www.halcyonsoftware.com/), een toonaangevende wereldwijde leverancier van systeembeheeroplossingen, kondigde vandaag de Advanced Reporting Suite (
http://www.halcyonsoftware.com/suites/advanced-reporting-suite/index.ht ml) aan, een nieuwe platformonafhankelijke rapporteringsoplossing die de platformen van IBM i en Windows ondersteunt. Tot de grootste voordelen van de Advanced Reporting Suite (
http://www.halcyonsoftware.com/suites/advanced-reporting-suite/index.ht ml) behoren de aanzienlijke beperking van de tijd waarin IT-beheerders klantenrapporten kunnen opstellen, de mogelijkheid om rapporten op maat te creëren, die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de klant, en een dynamische rapporteringsfunctie waarmee IT-beheerders eenvoudig kunnen tonen hoe ze voldoen aan de dienstenniveau-overeenkomsten, zodat mogelijke problemen snel kunnen worden vastgesteld en opgelost. Donnie MacColl, directeur technische dienst van Halcyon, zei: "De software is ontworpen voor grote bedrijfsdatacentra, IT-outsourcing en bedrijven voor managed services. Er zijn andere hoogstaande bedrijfsoplossingen op de markt, maar deze zijn duur, vereisen geavanceerde programmeerkennis en een expert binnen het bedrijf om rapporten bij te houden en te produceren. We zagen dat er behoefte was aan een betaalbare oplossing waarmee het merendeel van het creatieproces van de rapporten kan worden geautomatiseerd. Daardoor is er geen extra IT-personeel nodig om de data, die afkomstig is van meerdere systemen en talrijke bronnen, handmatig in te zamelen." MacColl ging verder: "Het pakket bevat een unieke methodologie voor het rapporteren van dienstenniveau-overeenkomsten (service level agreements of 'SLA's', waarmee bedrijven met behulp van 'SLA-markeringen' kunnen vaststellen welke doelstellingen niet worden bereikt. Hierdoor kunnen mogelijke problemen worden onderzocht en snel worden opgelost. Het pakket vergelijkt op dynamische manier procentuele prestaties met dienstenniveau-overeenkomsten, trends en analyse inzake capaciteitsplanning, processorbelasting, CPU, geheugen en schijven, SAN-gebruik, reactietijden, bronnenbeheer en andere factoren die een invloed kunnen hebben op het dienstverleningsniveau. Tot de belangrijkste functies behoren een online front-end en een browserclient waarmee de rapporten snel kunnen worden uitgerold en uitgevoerd. De rapporten kunnen worden gepubliceerd als een HTML-webpagina en kunnen eenvoudig online bekeken worden. De software bevat negen uitvoerbestanden, waaronder PDF, HTML, CSV, XLS en RTF. De Advanced Reporting Suite kan samen met de monitoring- en automatiseringspakketten voor IBM i en Windows van Halcyon worden aangeschaft. Bestaande Halcyon-klanten kunnen upgraden na aankoop van een plug-inmodule.
In het vierde kwartaal van 2011 zal een volgende versie van de Advanced Reporting Suite beschikbaar worden gesteld ter ondersteuning van het AIX-platform.
Voor meer informatie kunnen klanten terecht op
http://www.halcyonsoftware.com/ar
Over Halcyon Software (http://halcyonsoftware.com/) Halcyon Software is een wereldleider op het gebied van systeembeheersoftware voor meerdere platformen en levert al meer dan 20 jaar erkende oplossingen en eersteklas klantenondersteuning. Met de producten van Halcyon kunnen IT-activiteiten proactief worden gemonitord, beheerd en geautomatiseerd en worden de kosten op die manier gedrukt. Grote IT-outsourcingbedrijven en kleine tot middelgrote organisaties doen een beroep op Halcyon Software om ervoor te zorgen dat hun belangrijke systemen, kernapplicaties en services 24 uur per dag beschikbaar zijn.
De oplossingen van Halcyon ondersteunen IBM(R) enterprise class-systemen en de platformen van IBM i(R), AIX(R), Windows(R) en Linux(R).
Halcyon heeft regionale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië, en heeft een wereldwijd netwerk van partners en leveranciers die Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Amerika en Azië en het Stille-Oceaangebied bedienen.

CONTACTPERSONEN

Carole Chandler
Halcyon Software Ltd
+44(0)1733234995
carole.chandler@halcyonsoftware.com

Halcyon Software Ltd

CONTACT: .