RTL Group

Op zoek naar echte liefde in De Bachelor bij RTL 4

De spanning onder de 25 prachtige en vooral zeer vastberaden vrouwen is om te snijden in de derde reeks van de Nederlandse editie van De Bachelor. In het romantische programma dat vanaf woensdag 11 mei bij RTL 4 te zien, is de kijker getuige van de zoektocht naar echte liefde op het zonovergoten eiland Curaçao. De dames doen er alles aan om het hart te winnen van de begeerlijke vrijgezel. Makkelijk wordt het hem niet gemaakt ; in 8 afleveringen stuurt hij 24 vrouwen naar huis. Voor slechts 1 vrouw is er een plekje in zijn hart. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

In de eerste aflevering maakt de bachelor kennis met de droomvrouwen. Elke week geeft hij een roos aan de dame die zijn nieuwsgierigheid weet te prikkelen en waar hij nog veel meer van wil weten. De vrouwelijke kandidaten kunnen de roos geheel onverwacht krijgen tijdens een romantische boottrip of een intiem diner, maar ook tijdens de officiële rozenceremonie. Wie geen roos ontvangt, moet onmiddellijk het tropische eiland verlaten. In de laatste aflevering wordt pas duidelijk of de bachelor ook echt zijn ware liefde heeft gevonden

Uitzending: elke woensdag vanaf 11 mei tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Promo: De Bachelor

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Roos Franssen, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718667 of via roos.franssen@rtl.nl.