Provincie Noord-Holland

Informatieavond herinrichting kruispunten A.C. de Graafweg/N241

29 april 2011 -

De provincie organiseert op woensdag 11 mei 2011 een inloopavond over de herinrichting van de kruispunten op de provinciale weg N241 bij Opmeer.

Om de doorstroming en veiligheid te verbeteren, wordt het kruispunt Lindengracht/De Veken opnieuw ingericht. Tevens wordt op de A.C. de Graafweg een extra kruispunt aangelegd als aansluiting op de toekomstige woonwijk Heerenweide.

De informatieavond wordt gehouden in het gemeentehuis van Opmeer op woensdag 11 mei, van 17.00 uur tot 19.30 uur. Tijdens de inloopbijeenkomst worden de ontwerptekeningen getoond. Deskundigen zijn aanwezig om uitleg te geven over de planning en het ontwerp en om vragen te beantwoorden.

Realisatie
De provincie Noord-Holland werkt nauw samen met de gemeente Opmeer en het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind 2013 afgerond.

Meer informatie is te vinden op de www.meerinopmeer.nl. Bij vragen over dit project kunnen weggebruikers bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis) of mailen naar meerinopmeer@noord-holland.nl.

---