Gemeente Breda

Herstel verkeersdrempel Leursebaan-Vaareindseweg
Op woensdag 11 mei begint Rasenberg Wegenbouw in opdracht van de Gemeente Breda met herstelwerkzaamheden aan de verkeersdrempel Leursebaan-Vaareindseweg (zijde Leursebaan- tunnelbak A16). De werkzaamheden starten om 09.00 uur en zijn rond 16.00 uur afgerond. Waarom
Vorig jaar is een aantal maatregelen uitgevoerd om de verkeersveiligheid te verbeteren. Na uitvoering is gebleken dat de verkeersdrempel Leursebaan-Vaareindseweg niet geheel voldoet aan de gestelde eisen.
Werkzaamheden
De helling van de verkeersdrempel Leursebaan-Vaareindseweg voldoet niet aan de gestelde eisen en wordt aangepast.
Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is doorgaand en bestemmingsverkeer richting de Leursebaan vanuit de richting tunnelbak A16 niet mogelijk. Doorgaand verkeer vanuit Etten-Leur kan gebruik blijven maken van de richting Leursebaan-Vaareindseweg-Westrikseweg. Fietsers en bromfietsers kunnen het fietspad langs de Leursebaan gebruiken.
De gemeente vraagt uw begrip
De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren, maar proberen dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Als u uw auto parkeert, doet u dit dan zo dat u de werkzaamheden niet hindert.
Bedrijven vragen wij hun leveranciers op de hoogte te stellen van de werkzaamheden en de bereikbaarheid.
Ook verzoeken wij u uw afvalcontainer op een plaats aan te bieden die voor de vuilniswagen bereikbaar is.
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C. van Dongen van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 93 54 of via e-mail, caa.van.dongen@breda.nl.