Gemeente Roermond

Laatste wedstrijden VVV-Venlo Buurtbattle Roermond

Op woensdag 11 mei aanstaande, spelen alle deelnemende teams aan de VVV-Venlo Buurtbattle Roermond hun laatste wedstrijd. Alle wedstrijden uit de wijk worden gespeeld op het grote veld naast het winkelcentrum aan de Kasteel Hornstraat. Om de afsluiting een feestelijk tintje te geven is er voor het publiek een muziekstand, een stormbaan en een luchtkussen aanwezig.

Trainerscursus

De teamleiders van de VVV-Venlo BuurtBattle Roermond namen de afgelopen maand deel aan een trainerscursus. De trainers kregen in 4 cursusdagen geleerd hoe ze hun team beter konden trainen en aansturen op het gebied van voetbal en gedrag. Onder begeleiding van Peter Munnecom, trainer van de KNVB, werden alle deelnemers begeleid en getraind in het geven van trainingen en het coachen van hun team en spelers. Alle 9 deelnemers aan de cursus hebben hun diploma ontvangen. Deze werden uitgereikt door wethouder IJff van de Gemeente Roermond en Ben van Dael van VVV-Venlo.

Geslaagde cursisten:

Sigmar Felomina, Siri Anthonippillai, Abdi Mohamed, Hans Thijssen, Frans Siddelaars, Wim Puts, Deborah Puts, Kagan Özturk, Rik Wijnands

Meer informatie

De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond ging op 2 maart jongstleden van start. Van maart tot en met mei 2011 zetten de deelnemende teams en leiders zich actief in binnen de wijk Donderberg. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor voetbal, trots en ontmoeting en is een initiatief van VIA VVV, Wonen Zuid, Wonen Limburg, Provincie Limburg en de Gemeente Roermond. Kijk voor meer informatie op www.vvv-venlo.nl onder VIA VVV.