Gemeente Overbetuwe

11 mei

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit 11 mei

De Welstandscommissie en de Monumentencommissie zijn samengevoegd tot de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK).

De vergadering van de CRK begint op 11 mei om 15.00 uur in het gemeentehuis in Andelst. De agenda van de te beoordelen bouwplannen kunt u vanaf vrijdag 6 mei inzien op de site van de gemeente.

Benoeming leden

De CRK bestaat uit een voorzitter, twee architecten, een burgerlid en een ambtelijk secretaris. Zonodig wordt de commissie uitgebreid met een cultuur(bouw)historicus/ landschapsarchitect en twee vertegenwoordigers van de historische kring/ verenigingen.

Tot voorzitter van de commissie is de heer P. van Veen benoemd. Tot architecten van de commissie zijn de heren W.J.A.M. van Oorschot en de heer M.H.M. Heerkens benoemd. Als plaatsvervangend deskundig lid is de heer J. Hendriks benoemd. De heer G.J.M. Derks is benoemd als cultuur(bouw)historicus/ landschapsarchitect. Als plaatsvervanger voor hem is mevrouw A.W.J. Guinée benoemd. Voor de lokale deskundigheid op het gebied van monumenten zijn, namens de lokale historische verenigingen, de heer F.J.G. Hoogveld en de heer W.J.M. Huijbregts afgevaardigd. De heer E.J.M. Broekman is benoemd als burgerlid. Zijn plaatsvervanger is de heer G. Wisgerhof. De secretaris is de heer P.M. van Os en zijn plaatsvervangers zijn de heren R. Moes en H. Huisman.