Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kom naar prijsuitreiking Cultuurprijs 2011

Kom morgenvanavond -woensdag 11 mei- naar de prijsuitreiking van de Cultuurprijs Charlois 2011 in de grote zaal van Lokaal Cultuur Centrum Larenkamp, Slinge 303 in Zuidwijk.

Daar geven de genomineerden een korte presentatie en kan het publiek voor de allerlaatste keer stemmen. Onder de stemmers worden leuke cadeaus verloot! De vakjury wacht daarnaast de moeilijke taak de winnaar van de Juryprijs te bepalen

Tijdens deze avond zijn er ook optredens van Music United Brass uit Pendrecht, Team Red, de winnaars van de publieksprijs tijdens het Open Podium in Theater Zuidplein en er is een optreden van Rij 12, zij zingen aan aantal liedjes uit hun theatershow LeefTijd.

Entree gratis
U kunt ter plekke stemmen voor de Cultuurprijs Charlois. Door te stemmen bepaalt u mee welk van onderstaande projecten de Publieksprijs van de Cultuurprijs Charlois 2011 wint én dit jaar nog wordt uitgevoerd in Rotterdam-Charlois. Het winnende project krijgt een bedrag van 2.500 voor de uitvoering en kan rekenen op de ondersteuning van de Cultuurscout Charlois.
De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Uit maar liefst 14 inzendingen zijn vijf projecten genomineerd door de jury. Kijk op www.charlois.rotterdam.nl en kom stemmen!