Gemeente Vlaardingen


-

Groenstestratenwedstrijd

11-05-2011 |

De gemeente en de Vlaardingse afdeling van tuiniersvereniging Groei & Bloei organiseren voor de tweede keer een groenstestratenwedstrijd. Iedereen kan zich nog tot 27 mei inschrijven. De jury van Groei & Bloei gaat in de maanden juni, juli en augustus op pad.

winnaars 2010

Winnaars 2010 strijden voor hun titel
Ook de Stationstraat, de winnaars van vorig jaar, doen weer mee met de wedstrijd. Ze gaan zeker proberen de titel ` Groenste straat van Vlaardingen' te behouden, maar het gaat de bewoners uit de Stationstraat vooral om met elkaar een groene gezellige straat te creëren. Autochtonen en allochtonen, van jong tot oud, scootmobiel of rollator, iedereen in de Stationstraat doet mee.

Wat kunt u winnen?
De groenste straat wint een geldbedrag van EUR 500,- voor een gezamenlijke activiteit. De tweede prijs bedraagt EUR 250,- en de derde prijs EUR 100,-. Daarnaast krijgt iedere winnende straat een siertegel met een eervolle vermelding en een éénjarig abonnement op het tijdschrift Groei & Bloei.

Meedoen?
Wilt u ook met uw buren meedoen? Dat kan! Aanmelden kan tot en met 27 mei via e-mail bij Dita van Wieren, secretaris van de Vlaardingse afdeling Groei & Bloei. kijk voor meer informatie deze website. Bekijk de winnaar van vorig jaar op www.destationstraat.nl.

Zie ook

Meer informatie


* Groenste Stad van Nederland

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000