Gemeente Boekel


Besluiten en plannen van het college van Burgemeester en Wethouders d.d. 26 april jl.

In de vergadering van 26 april 2011 zijn o.a. de volgende onderwerpen aan de orde geweest.

Integrale Kindcentra Boekel-Venhorst
Het college heeft besloten om het project Kindcentrum Boekel te starten. Het college heeft de intentie om met de basisscholen, peuterspeelzalen en kinderopvang op termijn kindcentra te realiseren in Boekel en Venhorst. De initiatieffase bestaat uit een verkenning, partnerkeuze en de gezamenlijke ontwikkeling van een visie.

Beleidsuitgangspunten legionellabeheer
Ten aanzien van de veiligheid van een gebouw heeft zowel de eigenaar als de gebruiker/huurder verantwoordelijkheden. Inzake het legionellabeheer zijn hiervoor beleidsuitgangspunten vastgelegd. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen eenmalige activiteiten en beheersactiviteiten. Middels een voorlichting worden de gebruikers/huurders van de gemeentelijke gebouwen over de verantwoordelijkheden met betrekking tot legionellapreventie geïnformeerd.

Actualisatie onderhoudsovereenkomst software Nedgraphics De gemeente Boekel maakt gebruik van diverse softwareapplicaties van de firma Nedgraphics. Het College van Burgemeester en Wethouders heeft besloten in te stemmen met de aangepaste onderhoudsovereenkomst hiervan.